ΒΑΡΝΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
5 ΜΕΡΕΣ 31/8-4/9/2024

 

 

 

Ταξίδι στα Δυτικά παράλια του Ευξείνου Πόντου(Μαύρη Θάλασσα)

ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ-ΣΙΛΙΣΤΡΑ-ΒΑΡΝΑ-ΝΤΟΜΠΡΟΥΤΖΑ

5 μέρες                            31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2024

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ 31.08.2024 ΣΑΒΒΑΤΟ.(490χιλ)

Αναχώρηση από το Δημαρχείο της πόλης μας στις 06:15. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ (Καβακλή) θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βάρνα. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο μας στη Χρυσή Αμμουδιά. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην πανέμορφη παραλία της. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ 01.09.2024 ΚΥΡΙΑΚΗ(200χιλ).  

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για την πρώτη πρωτεύουσα του Βουλγάρικου βασιλείου την Πλίσκα. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο. Επιστροφή στη Βάρνα με επίσκεψη στον τάφο μνημείο του Πολωνού Βασιλιά Λαδίσλαου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Βάρνας για ψώνια & φαγητό ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ 02.09.2024 ΔΕΥΤΕΡΑ.(140χλμ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00 με το πούλμαν για τη χερσόνησο της Καλιάκρας (Βιότοπος & μουσείο, υποχρεωτικά πληρωμή εισόδου 3 λέβα). Συνεχίζουμε για το  πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας το Μπαλτσίκ. Περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Γεύμα ατομικά εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ 03.09.2024 ΤΡΙΤΗ.(400χλμ).  

Πρόγευμα, αναχώρηση για τον τάφο του βασιλιά Δορομηχαίτη στο Σβεστάρι. Επίσκεψη και αναχώρηση για την πόλη Σιλίστρα, πάνω στο Δούναβη). Γεύμα ατομικά και επιστροφή στη Βάρνα μέσω Ντόμπριτς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ 04.09.2024 ΤΕΤΑΡΤΗ.(490χιλ)

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη και περιήγηση στην Μεσημβρία(Nesebar) για τους Βούλγαρους. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα γραφικά στενά της με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια και να δείτε λίγες από τις 80 εκκλησιές του παρελθόντος που σώζονται σήμερα. Γεύμα ελεύθερα εδώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο. Συνεχίζουμε για την για επιστροφή μέσω Πύργου, Ελχοβο, Τοπόλοφγκραντ. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.       ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 340€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 420€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο

LUNA 4*(πρώτη γραμμή) στη Χρυσή Αμμουδιά.  * Τέσσερα προγεύματα σε μπουφέ. * Τέσσερα δείπνα σε μπουφέ. *Δωρεάν αναψυκτικά και ποτά(local)*  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης με την ΑΝΑΞ * Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188   www.vergidistours.gr    info@vergidistours.gr   

 

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις