ΛΗΜΝΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
4 ΜΕΡΕΣ 28 – 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Εκδρομή στο νησί του  Ήφαιστου      ΛΗΜΝΟΣ

28 –31 Ιουλίου 2024 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 1η ΜΕΡΑ  Αναχώρηση νωρίς  στις 4.15  πμ  από το Δημαρχείο  για το λιμάνι ης Καβάλας. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και  απόπλους για τη Λήμνο. Αποβίβαση από το πλοίο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια της Χώρας με το φωταγωγημένο κάστρο της. Δείπνο ατομικά στις υπέροχες παραλιακές ψαροταβέρνες του νησιού. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ  Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση με το πούλμαν για τον Κότσινα με το άγαλμα της τοπικής Ηρωίδας Μαρούλας. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Καβείρου με τη σπηλιά του Φιλοκτήτη. Θα καταλήξουμε στον Μούδρο (Ναύσταθμος του Ελληνικού στόλου κατά τους Βαλκανικούς πολέμους). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ διασκέδαση προαιρετική & διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ  Πρόγευμα και μέρα για βόλτα προς τη Νέα Κούταλη, όπου και μικρή στάση για να επισκεφτούμε το μουσείο ναυτικής τέχνης και σπογγαλιείας ως και την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε για τον Κοντιά, όπου οι αναπαλαιωμένοι ανεμόμυλοι και η πινακοθήκη με Λημνιούς και Βαλκάνιους ζωγράφους. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός για μπάνιο και ατομικό φαγητό ο Εβγάτης με την υπέροχη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα. Μπορείτε να διαθέστε το χρόνο σας στην αγορά με τα τοπικά υπέροχα προϊόντα, να απολαύσετε το φαγητό σας στις όμορφες και γραφικές ταβέρνες του νησιού ή να ανεβείτε στο κάστρο του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ  Πρωινό στο ξενοδοχείο, σήμερα η ημέρα μας θα είναι ελεύθερη ,όσοι επιθυμούν μπορείτε  να απολαύσουν το μπάνιο τους στην όμορφη παραλία του ρωμαίικου γιαλού  η να κάνετε την βόλτα σας στα σοκάκια της πόλης και να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα. Το μεσημέρι  14.00  επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Αλεξανδρούπολη. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας  με τις καλύτερες  εντυπώσεις  .      

                                                                                  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

   ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 260 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*  Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο για Καβάλα.

* Τρεις διανυκτερεύσεις στο Hotel  Diamantidis  3***

*   Tρία πρωινά σε μπουφέ

*  Τις μεταφορές και εκδρομές εντός του νησιού.

* Εισιτήρια Φ/Β Καβάλα-Λήμνος- Αλεξ/πολη

*  Αρχηγό του γραφείου συνοδό.    Επίσημος  ξεναγός

* Φόρος διαμονής   +  ΦΠΑ Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Εισόδους μουσείων & αρχ. Χώρων. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188   www.vergidistours.gr    info@vergidistours.gr    

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις