ΚΕΡΚΥΡΑ
18 -21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

 

ΚΕΡΚΥΡΑ     4 ημέρες οδική εκδρομή  18 – 21 / 8 / 2024

1η μέρα: Κομοτηνή – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα :

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Μέσω της Εγνατίας οδού και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο ferryboat για Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

2η μέρα: Κέρκυρα – Κανόνι – Βλαχέρνες – Ποντικονήσι – Αχίλλειο  /Μον Ρεπό

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια, τη Μονή των Βλαχερνών, που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι, τα οποία και θα επισκεφθούμε. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Γαστούρι, όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Σε περίπτωση που είναι κλειστό το Αχίλλειο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Μον Ρεπό. Σε δεύτερη περίπτωση επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό.  Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας,  θα θαυμάσουμε κάνοντας ένα περίπατο το Παλιό και το Νέο Φρούριο, καθώς και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη της Κέρκυρας. Γεύμα ατομικά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κέρκυρα – Δασιά – Παλαιοκαστρίτσα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για να γνωρίσουμε τη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Θα περάσουμε από την παραθαλάσσια τουριστική περιοχή της Δασιάς και αμέσως μετά συνεχίζουμε για τη πασίγνωστη Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων. Εκεί υπάρχει και η ομώνυμη μονή με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

4η μέρα: Κέρκυρα – Κομοτηνή:

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferryboat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και συνεχίζουμε καθοδόν όπου θα γευματίσουμε ατομικά. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο: 280

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με υπερσύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας *Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* ή 4* στη Κέρκυρα *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια *Πρωινό στο ξενοδοχείο *Τις περιηγήσεις του προγράμματος *Έμπειρο συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής *Ασφάλεια αστικής ευθύνης& Φ.Π.Α. *Επίσημο τοπικό ξεναγό

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Νυχτερινές διασκεδάσεις. *Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο *Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία *Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

 

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188   www.vergidistours.gr    info@vergidistours.gr