ΘΑΣΟΣ 2 ήμερη του Αγίου Πνεύματος

 2 μέρες | 20-21 Ιουνίου 2021 | από 80€ με πρωινό

                           

1821-2021…διακόσια χρόνια ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ!

Αγίου Πνεύματος μια υπέροχη εξόρμηση στο καταπράσινο νησί!

ΘΑΣΟΣ, το σμαράγδι του βορείου Αιγαίου!

2ήμερη εκδρομή   20 - 21 Ιουνίου 2021

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η    ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.06.21: Αναχώρηση-Θάσος.(155 Km)

 Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης μας.. Διέλευση από Ξάνθη για την Κεραμωτή. Επιβίβαση στο Φ/Β για το Λιμένα. Η Θάσος είναι ορεινός τόπος και η ψηλότερη κορυφή της είναι το Ψαριό ή Υψάριον (1.203 μ.). Χαρακτηρίζεται από πλούσιους κάμπους με ελαιόδεντρα. Από την αρχαιότητα ήταν γνωστή για το πλούσιο υπέδαφός της σε σίδηρο, χρυσό, και στο κατάλευκο μάρμαρό της. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, εφόσον υπάρχει χρόνος. Στη συνέχεια για όσους το επιθυμούν, περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Χρόνος  ελεύθερος για ξεκούραση, μπάνιο στη θάλασσα & γεύμα ατομικά στις ταβέρνες της παραλίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.06.21: Θάσος – γύρος νησιού – Επιστροφή.( 249 Km)

Παίρνουμε το πρόγευμά μας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Πρίνος, σκάλα Σωτήρος, σκάλα Καλλιράχης, σκάλα Μαριών, Λιμενάρια με στάση για καφέ στο γραφικό Ποτό. Προσκύνημα στο γυναικείο μοναστήρι της Αρχαγγελιώτισας. Ελεύθεροι για μπάνιο και γεύμα ατομικά στην υπέροχη παραλία Χρυσή Αμμουδιά. Χρόνος για ψώνια σε παραδοσιακά είδη και απογευματινό καφέ στην όμορφη Παναγιά, με τον ιστορικό Ομώνυμο Ναό της όπου φυλάσσεται λάβαρο των Σταυροφοριών του 11ου αιώνα μ.Χ. Επιβίβαση στο Λιμένα στο Φ/Β για Κεραμωτή. Άφιξη και αναχώρηση για επιστροφή.  Άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας.                                                                 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Σε δίκλινο: 85€, σε τρίκλινο: 80€,  σε μονόκλινο: 100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν. * Μία διανυκτέρευση στο Λιμένα, σε ξενοδοχείο  3* . *Ένα πρόγευμα σε μπουφέ. *Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. *Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική Ταξιδιωτική Ασφάλεια ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ποτά, είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων. Φόρος διαμονής το δωμάτιο τη νύχτα 1,5€ πληρωτέο στη ρεσεψιόν. * Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

…σαράντα δύο χρόνια σας ταξιδεύουμε με εμπιστοσύνη & σιγουριά!

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας