ΛΕΥΚΑΔΑ στα καταπράσινα παράλια του Ιουνίου πελάγους

 4 μέρες | 27 - 30 Ιουλίου 2021 | από 170€ με πρωινό

 

 

   Εκδρομή στα καταπράσινα παράλια του  Ιονίου πελάγους

 

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ-ΣΥΒΟΤΑ

Κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Σκορπιό, Φισκάρδο Κεφαλονιάς!

27 – 30 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 27-07-2021.(600χλμ):Αναχώρηση στις 06:15 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην πόλη της Πρέβεζας. Η  πόλη είναι χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο που δεσπόζει στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου ,επίσκεψη στη παλιά πόλη και στάση για φαγητό ατομικά. Αναχώρηση. Άφιξη στην πόλη της Λευκάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη και γραφική Λευκάδα. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.                             

2η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-07-2021.(60χλμ):- Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα από το Νιδρί. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29-07-2021.(35χλμ):- Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 για να επισκεφτούμε στο Πνευματικό κέντρο: το  αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Λευκάδιου Χέρν, τη δημοτική πινακοθήκη & την αίθουσα δώρων και φορεσιών από τις επαφές των Λευκαδίων στα παγκόσμια πολιτιστικά φεστιβάλ. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε, χωρίς να παραλείψουμε να επισκεφτούμε το καταπληκτικό μουσείο που διαθέτει η μονή. Έπειτα  διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα  ένα παραδοσιακό, παραθαλάσσιο ψαροχώρι που έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθεριστικά κέντρα του νησιού, θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα με φανταστικά τυρκουάζ νερά, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στη Λευκάδα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-07-2021.(780χλμ):-Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πάργα, την πολυφωτογραφημένη!  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο κάστρο & τα στενοσόκακά της, μπάνιο, ή περιήγηση με καραβάκια στο νησάκι της Παναγιάς. Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια θα πιούμε το καφεδάκι μας στα υπέροχα Σύβοτα. Μην παραβλέψετε την απίθανη μίνι κρουαζιέρα της μικρής «καραϊβικής».   Μέσω Εγνατίας οδού παίρνουμε  το δρόμο της επιστροφής  και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στην πόλη μας.    

                                                                                                                                                                                     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 190€, σε τρίκλινο: 180€, διαφορά μονόκλινου: 45€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 130€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 30€, EARLY BOOKING: -20€!

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με υπερσύχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο

 NIRIKOS  3* (στο κέντρο της Λευκάδας). * Τρία πρωινά σε μπουφέ. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Φ.Π.Α Εντός.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. * Φόρο διανυκτέρευσης 0,50€ για κάθε δωμάτιο την κάθε  νύχτα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ & ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

VERGIDIS TOURS Φιλ.Εταιρείας 63 Koμοτηνή

Τηλέφωνα: 2531024188 & 6979332261+65

www.vergidistours.gr & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας