ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ"

 5 μέρες | 3 - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2021 | από 200€ με πρωινό

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΟΝ - ΤΕΜΠΗ

 

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 3-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 09:00 το πρωί από την πόλη μας.  Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση άφιξη στην Παραλία Κατερίνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και ατομικά γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του Ν.Πιερίας, Κατερίνη. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ.  Βρίσκεται στο χωριό Κονταριώτισσα 10 χλμ. περίπου έξω από την Κατερίνη. Είναι γυναικείο μοναστήρι. Επίσκεψη στην μονή. Στην συνέχεια επίσκεψη προαιρετικά στο αρχαιολογικό μουσείο του Δίον, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1983 και στεγάζει ευρήματα που προέρχονται κυρίως από το Δίον αλλά και από τον Όλυμπο και άλλες περιοχές της Πιερίας, όπως η Πύδνα και η Ρητίνη. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Λιτόχωρο. Χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου, με τα αυθεντικά μακεδονίτικη αρχιτεκτονική σπίτια. Χρόνος για ατομικά φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για τα Τέμπη. Επίσκεψη του χωριού ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ με τον ιστορικό συνεταιρισμό και το αρχοντικό του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΒΑΡΤΣ. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περιήγηση. Στη συνέχεια επίσκεψη του ΝΑΟΥ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στην κοιλάδα του Πηνειού. Μετάβαση στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, όπου θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια του και θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος για μπάνιο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, όσοι επιθυμούν θα επισκεφθούμε τον Πλαταμώνα. «Μια Μύκονος στους πρόποδες του Ολύμπου», χρόνος για καφέ και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη νύφη του Θερμαϊκού. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης, στο Λευκό Πύργο. Στην συνέχεια επίσκεψη στο εμπορικό κατάστημα Cosmos. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση το απόγευμα στο λεωφορείο και με τις απαραίτητες στάσεις καθ΄ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ’ ΑΤΟΜΟ   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 200€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 260€

                                  Παιδιά στο δωμάτιο των γονιών: ως 5,99 ετών 100€, 6-12,99 ετών 150€,

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.-*(4) διαν/σεις στο ξενοδοχείο «Ωραία Ελένη» στην παραλία Κατερίνης. * 4 πρωινά *Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. * Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. *

* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής *  Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους * Τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο και ότι αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας