ΤΗΝΟΣ "το νησί της μεγαλόχαρης"

 4 μέρες | 9 - 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 | από 200€ με πρωινό

Το βότσαλο σαν στ’ αφτί αγγίξεις, του τόπου οι ιστορίες θα απλωθούν μπροστά. Λόγια ξεχασμένα που στις μορφές του κόσμου ξεθωριάζουν πλάι, καθώς ο άνεμος τους μύθους ψιθυρίζει και το παρόν μας εξηγεί.

ΤΗΝΟΣ  & Μύκονος

 

4 ΜΕΡΕΣ/3 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

1η Μέρα: Δευτέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΡΑΦΗΝΑ- ΤΗΝΟ

Αναχώρηση από το Δημαρχείο της πόλης μας στις 04:45 το πρωί. Μέσω Κομοτηνής, Ξάνθης περιφερειακά από Θεσσαλονίκη – – Λάρισα – Λαμία, άφιξη στη Ραφήνα με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό – καφέ – ξεκούραση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:Τρίτη ΤΗΝΟΣ

Πρωινό και παρακολούθηση τη Θείας Λειτουργίας στη Μεγαλόχαρη. Στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας, θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία πινακοθήκη. Στη συνέχεια στο Κεχροβούνι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (ησυχαστήριο – ναός της Αγίας, η Κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Συνεχίζοντας θα περάσουμε από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Μουντάδος, Κτικάδος, Καρδιανή, Υστέρνια για να καταλήξουμε στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι και εργαστήρι του διάσημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τηνιακών καλλιτεχνών. Κατόπιν, θα καταλήξουμε στο γραφικό φυσικό λιμάνι του Πανόρμου. Μεσημεριανό φαγητό.Επιστροφή στη Χώρα.Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Τετάρτη   ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό ναό της Μεγαλόχαρης. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο, θα εντυπωσιασθούμε από το λευκό χρώμα που επικρατεί στα πλακόστρωτα σοκάκια, τις αυλές και τις σκάλες. Θα θαυμάσουμε το πλήθος των εκκλησιών και των ανεμόμυλων που υπάρχουν στο νησί. Όσοι μείνετε στη Τήνο μπορείτε να γυρίσετε τα γραφικά στενά της Χώρας, αλλά και το αρχαιολογικό Μουσείο ή να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ:  Πέμπτη  ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι  απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν  άφιξη το βράδυ  στην πόλη μας.      ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε:

1.Δίκλινο: 210€,Μονόκλινο: 240€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο. *Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ. *Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. * Συνοδό  του γραφείου. *Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα deck. *Ασφάλεια & ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φόρο διανυκτέρευσης για κάθε δωμάτιο τη  νύχτα  πληρωτέο στη ρεσεψιόν(2*=0,50€). Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται  στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων

 

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις

VERGIDIS TOURS Φιλ.Εταιρείας 63 Koμοτηνή

Τηλέφωνα: 2531024188 & 6979332261+65

www.vergidistours.gr & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

 

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας