ΖΑΚΥΝΘΟΣ "το φιόρο του Λεβάντε"

 6 μέρες | 3 - 8 Αυγούστου 2021 | από 280€ με ημιδιατροφή

Εκδρομή στη ΖΑΚΥΝΘΟ «το φιόρο του Λεβάντε»!

…μαζί μας θα ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στον τουρισμό! Επισκέψεις διαφορετικές που κάνουν της εκδρομή πιο ελκυστική και τελικά απολαυστική για σας και την παρέα σας. Ελάτε μαζί μας και δεν θα χάσετε!

 6 μέρες/4 νύχτες                   3 – 8 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 03.08.2021(665Km).-Αναχώρηση το απόγευμα στις 20:15 από το Δημαρχείο της πόλης μας. Καθοδόν προς την Κυλλήνη θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ κτλ. Η διαδρομή μας θα είναι από την Ιόνια οδό. Διανυκτέρευση καθοδόν.

2Η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 04.08.2021(110Km).- Νωρίς το πρωί διέλευση από Αντίρριο στο Ρίο στο Αντίρριο από την κρεμαστή γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης». Επιβίβαση στο πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Δείπνο στο εστιατόριο & διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 05.08.2021(188Km).-Πρόγευμα και αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα χωριά Άγιο Νικόλαο, Άγιο Λέοντα, έξω Χώρα, Μαριές και Αναφωνήτρια.  Θα κάνουμε στάση για να δούμε την Μονή που είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος ο πολιούχος της Ζακύνθου και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Γεώργιο των κρημνών όπου θα απολαύσουμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας το πασίγνωστο  ΝΑΥΑΓΙΟ με  την πανέμορφη παραλία του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε  τις Βολίμες και θα κάνουμε  στάση για αυθεντικό λαδωτήρι και υπέροχο μέλι. Αμέσως μετά θα πάμε στη παραλία του Αγίου Νικολάου όπου θα παραμείνουμε για μεσημβρινό φαγητό και προαιρετικά θα επισκεφτούμε τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ . Στην συνέχεια περνώντας από τα χωριά Καταστάρη, Σαρακινάδο, και Γαιτάνι, άφιξη στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, το βράδυ μετά το δείπνο θα αναχωρήσουμε για την πόλη να κάνουμε την βόλτα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

http://www.projects.aegee.org/suct/su2013/images/SUs/PEI1_9_ZanteCity.jpg" width="173" height="116" />4Η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.08.2021(85Km).-Πρόγευμα και αναχώρηση για την παραλία του Γέρακα όπου βρίσκεται ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας CARETA-CARET. Αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου περνώντας από το χωριό Αργάσι όπου βρίσκεται ο πύργος του Δομενεγίνη εκεί που για ένα διάστημα κρυβόταν o Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη όπου θα επισκεφθούμε το  ναό του Αγίου Διονυσίου του Πολιούχου και προστάτη του νησιού καθώς και το μουσείο Μαυσωλείο Σολωμού και Κάλβου και  Επιφανών Ζακυνθινών. Στη συνέχεια μετάβαση στη Μπόχαλη και επίσκεψη στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στο λόφο Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε το Εθνικό μας Ύμνο, καθώς επίσης και στο ναό του Αγ. Γεωργίου όπου ορκίστηκαν σημαντικοί οπλαρχηγοί της επανάστασης του 1821.  Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα επισκεφτούμε την παραλία του Λαγανά όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο & μεσημβρινό ατομικό φαγητό.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Έξοδος στην πόλη  για προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 07.08.2021(140Km).-Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου. Ελεύθερος χρόνος για αγορές. Επιβίβαση στο καράβι στις 10:00 και απόπλους για Κυλλήνη στις 10:30. Άφιξη, συνεχίζουμε για το Χλεμούτσι, περιήγηση στο κάστρο & το μουσείο. Γεύμα ατομικά και μπάνιο στη Χρυσή Ακτή. Αναχώρηση για Πάτρα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στις πλατείες, Αγίου Γεωργίου, Τριών ναυάρχων ή τα φημισμένα Ψηλά αλώνια. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 09.08.2021(665Km).-Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και μετά στο καράβι Αντίρριο-Ρίο. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής, από την Ιωνία οδό. Διέλευση από Αμφιλοχία και στενά Λούρου ποταμού για να συναντήσουμε την Εγνατία στο ύψος των Ιωαννίνων. Στάση για ατομικό φαγητό στο Μέτσοβο. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο Σε δίκλινο/τρίκλινο: 280€ Σε μονόκλινο:363 €

Παιδί 2-11,9 ετών σε extra bed:  170€ Δεκτά δελτία ΟΠΕΚΑ, EARLY BOOKING:-20€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελείας τουριστικό πούλμαν. * Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* MATILDA με ημιδιατροφή ΗΒ. *Μία νύχτα στο ASTIR 4* στην Πάτρα με πρωινό. *Συνοδό του γραφείου μας. * Φέρυ Μπότ Αντίρριο-Ρίο. *Διέλευση γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. * Ασφάλεια & ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φόρο διανυκτέρευσης για κάθε δωμάτιο τη  νύχτα  πληρωτέο στη ρεσεψιόν(4*=3€). Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται  στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων, ή ατομικό.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

VERGIDIS TOURS Φιλ.Εταιρείας 63 Koμοτηνή

Τηλέφωνα: 2531024188 & 6979332261+65

www.vergidistours.gr & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας