ΑΝΔΡΟΣ (το νησί των εφοπλιστών)

 6 μέρες | 25 - 30 Αυγούστου 2021 | από 290€ με πρωινό

ΑΝΔΡΟΣ το νησί των εφοπλιστών

(προαιρετική ΤΗΝΟΣ ή ΜΥΚΟΝΟΣ)

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

25 – 30 Αυγούστου 2021

                                                                                                          

1η - 2η μέρα Τετάρτη- Πέμπτη 25 - 26/8/21: Κομοτηνή – Ραφήνα – Άνδρο Αναχώρηση στις 18:00  το απόγευμα από την πόλη μας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Άνδρο. Άφιξη στο νησί των εφοπλιστών , μεταφορά  στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση με νεοκλασικές επιρροές. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Παρασκευή 27/8/21: Γύρος Νησιού Πρωινό στο ξενοδοχείο, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να πραγματοποιήσουμε  τον γύρο του νησιού, ξεκινώντας από την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και στην συνέχεια, περνώντας από Μεσαριά, θα καταλήξουμε στον πανέμορφο, προστατευόμενο παραδοσιακό οικισμό, τους Μένητες, όπου όμορφες πέτρινες κατοικίες αλλά και πυργόσπιτα, θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Χρόνος ελεύθερος για να ξεδιψάσουμε με το δροσερό νερό που αναβλύζει από μαρμάρινα κεφάλια λεόντων. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, την Παλαιόπολη, η οποία διαθέτει αρχαιολογικά ευρήματα. Αργότερα, θα καταλήξουμε στο Μπατσί, για το μεσημεριανό μας φαγητό και για μπάνιο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 4η μέρα Σάββατο 28/8/21: προαιρετική εκδρομή Τήνο ή Μύκονο: Πρωινό στο ξενοδοχείο και απόπλους για την Τήνο ή την Μύκονο, προαιρετικά.  Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας στο Ναό την Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της χώρας. Ή θα περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της Μυκόνου με τα κάτασπρα σπίτια και τους επιβλητικούς ανεμόμυλους. Το απόγευμα απόπλους και επιστροφή στην Άνδρο. Διανυκτέρευση.  

5η μέρα Κυριακή 29/8/21: Άνδρος  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το χωριό Αποίκια, μία καταπράσινη πλαγιά του Όρους Πετάλου, όπου εκεί υπάρχει η ιαματική πηγή Σάριζα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στο χωριό, χρόνος για το πρωινό καφέ μας και στην συνέχεια αναχώρηση για τις κοντινές πανέμορφες αμμώδεις παραλίες του Αγίου Πέτρου και τις Χρυσής Άμμου. Αφού απολαύσουμε το μπανιο μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

6η μέρα Δευτέρα 30/8/21: επιστροφή Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών στο λεωφορείο και ελεύθερος χρόνος. Επιβίβαση στο καράβι και απόπλους για το λιμάνι της Ραφήνας. Με ενδιάμεσες στάσεις στην διαδρομή μας άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   290€ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο, +60€ για μονόκλινο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Άνδρο – Ραφήνα.
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Το γύρο του νησιού με το πούλμαν.
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας, τοπικό ξεναγό.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τα επιπλέον γεύματα, εισόδους σε μουσεία, νυχτερινές εξόδους, την προαιρετική εκδρομή της Τήνου ή Μυκόνου & γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων
  • Φόρο διανυκτέρευσης 1,50 Χ 4=6 € για κάθε δωμάτιο τις 4 διανυκτερεύσεις πληρωτέο στη ρεσεψιόν.

 

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

 

Vergidis tours

ΓΡ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φιλικής εταιρίας 63

Τ.Κ.69132

Κομοτηνή

Επικοινωνία

τηλ:    2531024188

κιν:     6979332265

            6979332261

email: info@vergidistours.gr

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας